Ylva Westerholm


Dela sidan

Titel

Dipl. Samtalsterapeut med..
Dip. Samtalscoach
Livscoach 

Mottagningsort

Stockholm

Specialområden

Dålig självkänsla"smil..
Hitta glädjen igen, pers..
Högkänslighet, Stress 

Kontaktuppgifter

Tel: 0725775550
Tel: 0725775550
E-post: Skicka e-post
Hemsida: Visa hemsida
Grundläggande psykoterapi (steg 1)


Sessionsalternativ

Personligt möte
E-post
Telefon
Online

Språk

Svenska
Engelska

Avtal

Ansluten till Benify
Ansluten till avtalskunder


Jag kan erbjuda

Vill du bli gladare, må bättre, ha mer mening i ditt liv och bli nöjdare med dig själv?
Mår du dåligt? Känns livet tufft, trist och tråkigt? Har du ont i själen och ligger gråten ständigt på lut?
Eller har du det utåt sett det, ganska bra? Du är fullt fungerande och kanske inte behöver direkt, tung psykologhjälp, utan är i mer behov av att prata med någon som kan coacha och leda dig och reda ut dina tankar? Du har jobb, vänner och familj, allt ser bra ut på utsidan, en fin fasad. Men bakom din fasad lider du av otillräcklighet, förtvivlan, kanske har du katastroftankar och sömnlöshet? Har du en hög empatisk förmåga och en svag självkänsla? Svårt att sätta gränser och tror gott om alla. Sätter alla andras behov framför dina egna? Du är mer omtänksam om andra än mot dig själv. Du kanske har gott självförtroende men kämpar med din dåliga självkänsla. Kanske handlar allting i ditt liv om att prestera och du har skyhöga krav på dig själv, mycket högre än på någon annan.

Håller du på att bränna ut dig? Har du ont i själen och vaknar med ångest? Känns allt som en enda lång kamp? Springer du i ett ekorrhjul som snurrar fortare och fortare och ingenting känns roligt? Har du slutat träffa dina vänner för att du inte har något kvar att ge? Ingenting är värt något. Det enda du längtar efter är att få vila, krascha i soffan och sova hela året ut.

Syftet med den terapi och coaching jag bedriver: Psykosyntesen - är att du ska nå din fulla potential.
Som dipl. samtalsterapeut vill jag verkligen hjälpa dig som gått vilse och gemensamt hittar vi vägen till ett mer meningsfullt liv som bättre harmoniserar med den du är och det du längtar efter.
Varmt välkommen att kontakta mig, 072-577 55 50.
 

Bakgrund och erfarenhet

Mitt namn är Ylva och jag driver företaget Humanus Contio som betyder Mänskligt Möte.
Jag tycker mycket om att arbeta som Samtalsterapeut - att få vägleda och se andra människor växa.
I 25 år arbetade jag på ett stort Internationellt huvudkontor med marknadsföring, media och kommunikation. Efter en utmattning sade jag upp mig och skolade om mig, 52 år gammal, till Dipl. Samtalsterapeut på Humanova. Så de senaste 7 åren har jag ägnat mig åt personlig utveckling och samtalsterapi. Jag har alltid haft ett genuint intresse för att hjälpa och guida människor och vill verkligen bidra och inspirera till människors personliga och själsliga utveckling.
Jag jobbar med psykosyntesen som grund och med mig har jag alltid min starka intuition och högkänslighet som vägleder mig. Verktyg som jag jobbar med förutom samtalet, är guidade meditationer, kreativa övningar, mindfulness, målning.

Under Humanovas 4-åriga utbildning har jag gått 100 timmar i egen terapi samt utövat 120 timmar terapi med sk träningsklienter. Jag har en basutbildning i integrativ Psykoterapi (sk. steg 1) med psykosyntes som grund samt inkludering av KBT, ACT, Schematerapi, Relationell terapi samt mindfullness. Som Diplomerad Samtalscoach är jag certifierad via EMCC (European Mentoring and Coaching Council), och som medlem i Psykosyntesförbundet är jag bunden att följa deras etiska regler.
Jag går fortlöpande i handledning, har självfallet tystnadsplikt.
 

Praktisk information

Jag ser fram emot att träffa dig, varmt välkommen att boka in ett förutsättningslöst första möte på Email: ylva.westerholm@wopab.se eller sms/telefon: 072-577 55 50.
Halva priset för det första mötet. Flexibel med tider; morgon- dag- eller kvällstider.

OBS! Har du friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare kan du använda det. Samtalsterapi ingår i Skatteverkets begrepp "motion och annan friskvård".

Adressen är Mötesrum, Luntmakargatan 52, 2 min från T-bana Rådmansgatan.
Läs gärna mer på min hemsida: www.humanuscontio.se