Annika Sibring


Dela sidan

Titel

Dipl Psykosyntesterapeut,..
Cert Imagoterapeut (Par/R..
Civilekonom, Stockholms U.. 

Mottagningsort

Stockholm

Specialområden

Personlig utveckling, Rel..
Självkänsla, Parterapi,..
Stress, Oro, Kontrollbeho.. 

Kontaktuppgifter

Tel: 0705927575
E-post: Skicka e-post
RACS-auktoriserad samtalsterapeut


Sessionsalternativ

Personligt möte
Telefon
Online
Handledning (för terapeuter)

Språk

Svenska
Engelska

Avtal

Ansluten till Benify
Ansluten till avtalskunder


Jag kan erbjuda

Vägledning och utveckling för individer, par (IMAGO) och grupper genom samtalsterapi och/eller coaching. Livet ställer oss inför prövningar av olika slag och då kan det vara skönt att ha någon att tala med. Inte sällan handlar det om ett gnagande missnöje/en "trötthet" över att ständigt hamna i samma typ av konflikter och mönster eller en känsla av ökad oro/att lusten och glädjen börjat tryta.
Ofta har vi lösningen inom oss själva och genom att dela våra tankar med en oberoende part hör vi vår egen visdom och frigör krafter till förändring. Med ökad självkännedom ökar dina valmöjligheter till hur du vill uppfattas och leva ditt liv.

Terapi och coaching är att investera i sig själv, ett aktivt sätt att ta sina funderingar på allvar. Mycket kan vi göra själva och med hjälp av stöd, spegling och verktyg kan en önskad förändring gå fortare. Av egen erfarenhet vet jag att det krävs tålamod och inre styrka för att våga möta sina rädslor och bryta gamla mönster, eller som Sören Kirkegaard säger "Att våga är att förlora fotfästet en liten stund, att inte våga är att förlora en bit av sig själv".

Söker ni mig för parterapi fokuserar jag på att hjälpa er förstå mer om era respektive reaktionsmönster/ försvarsstrategier och hur de påverkar er relation. Målet är att lära er verktyg för att stanna i kontakt, även när ni ser olika på saken. Med en ökad medvetenhet om varandras sårbarhet kan ni påverka kontakten istället för att dras in i gamla mönster, liksom snabbare bryta en konflikt under uppsegling.

Du som söker handledning för ditt klientarbete är också välkommen att kontakta mig.

I mig möter du en ödmjuk samtalspartner, coach och handledare med personlig erfarenhet av t.ex utmattningsdepression och relationsproblematik - och med ett stort intresse för människor och personlig utveckling. Glädjen att dela andras växande är en stor förmån och drivkraft.
 

Bakgrund och erfarenhet

Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut PsA® (4-årig utbildning) utbildad vid PsykosyntesAkademin i Stockholm, liksom Certifierad Imago®parterapeut utbildad vid Svenska Imagoföreningen. Vidare är jag Diplomerad Coach genom Leapfrog AB (uppfyller ICFs utbildningskrav för ACC-certifiering). Som handledare innehar jag examen som Dipl. Handledare (PsykosyntesAkademin) samt Cert. Imago® handledare.

I grunden är jag Civilekonom utbildad vid Stockholms Universitet (1986) inriktad på Internationell marknadsföring och -kommunikation. Jag har mer än 30 års arbetslivserfarenhet bla från näringslivet i roller som banktjänsteman, Key Account Manager, projektledare av internationella program och VD Assistent. Jag är uppvuxen i USA och talar flytande engelska.

Jag är medlem i PsykosyntesFöreningen och Svenska Imagoföreningen, följer deras etiska riktlinjer, har tystnadsplikt, ansvarsförsäkring och är godkänd för F-skatt. Vidare är jag Europeisk Auktoriserad RACS Counsellor® . RACS är ett kvalitetsregister.
 

Praktisk information

Mottagningen ligger mitt i City, invid Humlegården i Stockholm, nära T-bana Östermalmstorg eller Hötorget. Individualsessioner är 60 minuter. Parsessioner är 90 minuter. Jag tar även emot online. Bokning och intresseanmälan sker till angiven e-post alt. mobilnummer - se "Kontaktuppgifter" ovan. Välkommen